Популярне

Юрій Горбунов та Катерина Осадча: «Наша історія кохання почалася на «Голосі.Діти»

Ведучі «Голосу країни-7» на телеканалі «1+1» Юрій Горбунов та Катерина Осадча прикрасили обкладинку глянцевого журналу «Viva» зворушливою сімейної фотосесією.

Відома телепара офіційно підтвердила свої відносини в ексклюзивному інтерв’ю для «Viva». Зірки, у яких не так давно народився син, розповіли, що їх любовна історія почалася на знімальному майданчику «Голосу.Діти-2».
«Перша симпатія виникла на телевізійної майданчику. Але так як проект знімається час від часу і між зйомками (від «сліпих прослуховувань» до прямих ефірів) проходять місяці, то в ці періоди ми з Юрою стали телефонувати один одному, навіть на вечері іноді ходили разом. Загалом, стало очевидно, що це вже не просто робочі дружні стосунки», - розповідає Катерина Осадча.
Крім того, пара зізналася, що перебуває в офіційному шлюбі:
«Ми не особливо приховували наші стосунки, але і афішувати нічого не збиралися. До речі, не збираємося це робити і далі, тому що сім’я і щастя люблять тишу. Але оскільки у нас має з’явитися дитина, то, звичайно, ми хочемо, щоб всі все знали і розуміли. Хочемо сказати, що це плід любові, бажана і дуже очікувана дитина. Тому, ось, констатуємо факт», - каже Юрій.
«На момент виходу номера вже будемо законними чоловіком і дружиною», - додає Катя.
Які сюрпризи роблять один одному телеведучі, як розподіляються домашні обов’язки, і як проходила підготовка до появи на світ малюка, читайте в свіжому номері журналу «Viva».
Нагадаємо, Юрій Горбунов та Катерина Осадча - ведучі проекту «Голос країни-7», тренерами якого є Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль. 18 лютого Юрій і Катерина стали щасливими батьками сина.
 
Дивіться «Голос країни-7» щонеділі о 21:00 на телеканалі «1+1».

Культура

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією