Популярне

Як відмовити дитині в купівлі?

Дуже часто в магазинах можна побачити наступну сцену: «Батьки прийшли з дитиною здійснювати певні покупки, але тут дитина щось придивилась для себе і починає просити батьків купити дану річ». 

Деякі батьки просять дитину заздалегідь ще вдома не просити в магазині (маму, тата) купляти певні речі. Справа в тому, що дане прохання дитина не завжди може виконати. Адже чергові цукерки так ваблять її око, все рівно що вдома вже такі є, або іграшка, яку побачила дитина у рекламі їй точно буде потрібна. Як правильно відмовити дитині у купівлі?
Найпростіше – це відвернути увагу дитини від речі яку вона хоче придбати. Краще переключіть увагу малюка на ту річ, яку вважаєте більш корисною для Вашої дитини. Цілком можливо, що дитина забуде про свій перший вибір. Якщо Ви взагалі не плануєте здійснювати покупку – нагадайте, що ця річ вже є у Вас вдома. Це саме стосується їжі. Якщо Ви згадаєте як вдома чекає малюка улюблена страва, то, напевно, пакет з чіпсами чи сухариками залишить у спокої.
Домовтесь про те, що дану покупку Ви зробите потім. Таким чином, Ви не відмовляєте дитині, але і не виконуєте її примхи у цю ж хвилину.
Скажіть: «ні» даній купівлі. Це не значить, що потрібно кричати, ведіть себе спокійно, поясніть свою відмову. Якщо дитина просить дорогу іграшку, скажіть, що у вас немає грошей, і якщо ви купите це,  доведеться відмовитися від інших покупок.
Не реагуйте на істерику. Дитина побачить, що це впливає на Вас і кожного разу при купівлі буде використовувати цей метод, отримуватиме бажану річ швидко і легко.
 

Іннеса Свіца
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією