Популярне

Санта Лапус у Тернополі

Тернопільські волонтери збирали усе необхідне для безпритульних тварин.

Окрім корму та ліків волонтери збирали підписи для підтримки законопроєкту про заборону хутряного виробництва. 

У холодну пору проблема з безпритульними тваринами загострюється.

«Величезне спасибі небагатьом, але неймовірно крутим людям, котрі не пройшли повз людино-бурульок, котрі стояли біля пам’ятника І. Франку, а долучились до благодійної акції від БФ Faithful Friends – Вірні Друзі “Санта Лапус” зі збору необхідних для їхніх підопічних кормів та ліків. Я була тією бурулькою, котра збирала підписи під зверненням до депутатів про заборону в Україні хутряних ферм. Безмежно дякую усім, хто долучив свій автограф до звернення. Загалом, акція видалась непростою, враховуючи падаючий сніг і стояння при мінусовій температурі повітря. Під час акції підгодували декількох місцевих собачок, адже замерзлі кінцівки і бігаючі хвостики, котрі зазирали у очі перехожим не давали забути про те, що на відміну від нас, безпритульні тварини знаходяться на вулиці постійно, тому друзі, нагадуємо про безстроковий флешмоб «Допоможи пережити зиму» і дуже просимо бути милосердними до звірят, пускати їх погрітись у приміщення бодай на трішечки аби ті відновлювали сили і важливо по можливості підгодовувати їх, адже для них це питання життя і смерті. Спасибі усім людям з добрим серцем, котрі освічують темряву і зігрівають душу, роблячи світ трішки кращим! - Людмила Чеховська, учасниця акції. 

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією