Популярне

Оппоблок націлився на реванш в Маріуполі та Одесі

В Маріуполі одіозні регіонали штурмують виборчі комісії, а в Одесі в міськраду балотується небезпечний корупціонер.

В Маріуполі у районних виборчих комісіях представники Опозиційного блоку заблокували процедуру жеребкування, виставивши свою охорону на вході.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на кризовий центр «Оборона Маріуполя».

«Регіонали в черговий раз показали, що вони не в змозі жити в цивілізованому суспільстві. Сьогодні о 9.30 у всіх районних виборчих комісіях міста Маріуполя почалося жеребкування. До комісій під’їхали представники Опозиційного блоку, увійшли в приміщення, де засідають комісії, виставили охорону і крім себе нікого не пускали. Ніхто з демократичних сил не зміг бути присутнім при жеребкуванні», - наголошується в повідомленні.

В центрі констатували, що правоохоронні органи вже поставлені до відома і проводять необхідні оперативні заходи.

«Вважаємо таку жеребкування недійсним і сфальсифікованим, і будемо вимагати від Міський виборчої комісії скасувати її результати. В разі ігнорування нашої вимоги спільно з іншими демократичними силами будемо вимагати скасування результатів в суді», - заявили у Кризовому центрі.

При цьому там підкреслили, що факт порушення «Опоблоком» виборчих норм «ставить під величезний сумнів проведення легітимних виборів в Маріуполі».

Така нахабна поведінка вчорашніх регіоналів спостерігається не лише в Маріуполі. В цієї політисили є всі шанси взяти реванш на місцевих виборах в Одесі

Як повідомляє Інформаційний опір, до міської ради від партії «Опозиційний блок», очолюваної в Одесі Миколою Скориком, балотуватиметься і славно, а точніше, сумно відомий чиновник, довгожитель одеської політичної арени, в минулому людина з команди Гурвіца - Михайло Кучук.

Здавалося б, що могло зв’язати людини Гурвіца, що відрізняється рідкісної виживанням при будь-яких політичних катастрофах, з «Опозиційним блоком»? Навіть без огляду на те, що він чудово ладнав в минулому з регіоналами, чому не з якоюсь якою іншою партією, а саме з «ПРО»?

Насамперед, слід пам’ятати, що Михайло Кучук відмітився тотальним контролем усієї містобудівної галузі в Одесі. По суті, без дозволу Кучука в місті нічого не будувалося, а з його ж дозволу, побудувати можна було що завгодно.

В підсумку, вартість квартир в Одесі була не тільки однією з найвищих в Україні, - навіть у порівнянні з європейськими цінами на нерухомість, серце завмирало. Але не тільки середньостатистичні одесити, що мріяли все життя у власній, новій квартирі, зіткнулися з проблемами в період господарювання Кучука.

Місто буквально захлеснула хвиля, досить спірних та неоднозначних «будівництв століття».

З легкої подачі Кучука на Дерибасівській був зруйнований готель «Спартак», на місці якої зараз розміщені дитячі атракціони та закусочні. Причому знищення пам’ятника архітектури відбувалося під турботливий лепет про «реконструкції».

Так само, завдяки політиці Кучука в приватні руки перейшли ділянки з 13 по 16-ту станції Великого Фонтану, продані на псевдо-аукціонах за смішні на той час гроші забудована Аркадія, агонізує своєї життєздатністю «Климовський квартал».

Михайло Кучук, майстер землевпорядних схем та рекордсмен по встановленню найвитонченіших корупційних механізмів, тепер виявляється в одній команді, в партії, лідер якої завжди відчував слабкість до махінацій з об’єктами культурної спадщини та земельними ділянками біля самого берега моря, що не є секретом. І це насторожує.

Справа в тому, що «Опозиційний блок» явно лідирує на місцевих виборах в Одесі і в міській раді буде більшість саме представників даної партії. А тому, цілком можливо, що їм вдасться проштовхнути на місце заступника мера з будівництва саме бувалого і запеклого Михайла Кучука. Це пояснює і причину, чому Кучук припав саме до даної зграї - щоб не розмінюватися і мати гарантії повернення на свій звичний трон.

Судячи зі складу «Опозиційного блоку» з приходом до влади в регіоні вони не будуть надовго затягувати гуму, а займуться відразу ж тим, що у них найкраще виходить – «деребаном». Адже кадри підібрані відповідні.
 

Савицький Валерій
Всі статті автора

Інтерв’ю

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією